Home / Köpa Bitcoin

Köpa Bitcoin

Köpa Bitcoin

 

Vill du köpa Bitcoin?

Här förklarar vi hur du snabbt och enkelt kan komma igång och köpa dina första Bitcoins via ett par olika alternativ så du sen kan välja det som passar dig bäst.

Har du redan andra kryptovalutor som du vill trada till Bitcoin? Eller Vill du köpa Bitcoin för ditt Visakort, Mastercard eller Banköverföring? Eller vill du hellre inte köpa riktiga Bitcoins utan istället investera i Bitcoin via ett finansiellt instrument med hävstångseffekt?

Här nedan går vi igenom de olika alternativen som finns för att köpa Bitcoin så luta dig tillbaka och välj det alternativ som passar just dig!

 

Enklaste sättet att komma igång och köpa Bitcoin

Det finns ett par stora seriösa handelsplattformar där man kan komma igång och köpa Bitcoins väldigt snabbt och det handlar om sajter där man enkelt sätter in pengar via sitt Visakort, Mastercard eller en enkel banköverföring och sedan kan man direkt köpa Bitcoins för de här pengarna.

Det kan inte bli mycket enklare än så att komma igång och från det att du öppnar ett konto på en av nedan handelsplatser är det ett par minuter innan du kan börja handla Bitcoins och även en del andra kryptovalutor som till exempel Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum, Dash och Litecoin.

 

De största sajterna när det gäller att köpa Bitcoin snabbt via Visakort, Mastercard eller Banköverföring

 

Coinbase Bitcoin

 

 

 

Troligen världens största aktör när det gäller att köpa Bitcoin för vanlig valuta. Du sätter in pengar på ditt konto hos Coinbase.com via Visakort, Mastercard eller Banköverföring och sedan kan du enkelt köpa Bitcoins och ett par andra kryptovalutor där superenkelt. Vill du sedan trada de coins du köper här till andra kryptovalutor som inte finns tillgängliga på Coinbase.com så för du över dom till en annan plånbok som du skaffar på en större kryptobörs som du kan läsa mer om HÄR en bit ned på sidan, så kan du där få tillgång till alla andra kryptovalutor.

Klicka HÄR för att öppna ett konto på Coinbase.com

 

Localbitcoins Bitcoin

 

 

På LocalBitcoins.com kan man köpa Bitcoins av andra privatpersoner eller företag och betala via Swish eller annan metod. Man kan säga att det är som Blocket fast för Bitcoins så folk lägger ut hur mycket dom vill sälja sina Bitcoins för och hur mycket dom har att sälja. Man kan även själv lägga ut en annons om man vill köpa Bitcoins till ett speciellt pris eller så. Bytet av pengar mot Bitcoins är väldigt bra och säkert då LocalBitcoins.com ”håller” i säljarens Bitcoins tills dess att han tagit emot pengarna och sedan släps dom till köparen. Alla säljare har även betyg och omdömen för tidigare affärer dom gjort så man ser vilka som är bra och pålitliga direkt!

Klicka HÄR för att öppna ett konto på LocalBitcoins.com

 

Bitpanda Bitcoin

 

 

 

Fungerar på samma sätt som Coinsbase.com alltså att man sätter in pengar på sitt konto där via Visakort, Mastercard eller Banköverföring  och kan sedan köpa de kryptovalutor som finns tillgängliga på deras sajt och det är 5-6 stycken för tillfället. Bitpanda.com har även ytterligare ett par insättningsalternativ så man kan köpa Bitcoins för Paypal eller Neteller till exempel. Även det här är en bra och säker tjänst som vi rekomenderar.

Klicka HÄR för att öppna ett konto på Bitpanda.com