Home / Plus500.com

Plus500.com

Klicka här för att börja trada på Plus500.com!
Klicka här för att börja trada på Plus500.com!
Plus500 krypto

Totalbetyg

Grafisk design - 100%
Enkelhet - 97%
Avgifter - 97%
Utbud - 98%
98%

Plus500.com

 

Plus500 är en renodlad CFDmäklare som fått flera olika priser 2016 och 2017!

Plus500.com är en av de absolut största aktörerna på marknaden idag och dom har funnits sedan 2008 och är en väldigt trygg handelsplattform. Vill ni snabbt komma igång med handeln på Plus500.com så kan ni göra det genom att klicka HÄR.

Det här är den handelsplatsen som är högst rankad bland alla handelsapplikationer för CFD:er i både AppStore och Google Play och det säger lite om vilken kvalité man får på sajten och vi tycker att det är en bra sajt att börja handla på om man inte gjort det tidigare även på grund av designen och enkelheten.

Dom har lagt mycket energi på designen och att det ska vara så enkelt som möjligt att för deras användare att på ett enkelt sätt kunna genomföra de trades som men är ute efter och dom har skalat bort onödiga delar av sajten för att hålla allting så enkelt som möjligt.

Som ni kan se på bilden här nedan så är det mesta väldigt tydligt upplagt och redan efter ett par minuter så har man satt sig in i sajten och kan börja använda den.

Plus500.com trade

Tänk på att handel med pengar alltid innebär en risk och det är viktigt att du inte investerar mer pengar än vad du potentiellt har råd att förlora. Hos Plus500.com kan du aldrig skuldsätta dig eller förlora mer pengar än du har investerat. Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Se till att du till fullo förstår riskerna. 

 

Hur fungerar Plus500.com

För att snabbt komma igång med trading på Plus500.com så kan ni börja med att klicka HÄR och snabbt och enkelt skaffa er ett konto på sajten.

Sedan kan man välja deras ”Demoläge” där man får 200.000kr i fiktiva pengar att testa runt med och man kan prova att trada och använda sig av deras olika finansiella verktyg som dom erbjuder. Väldigt snabbt så lär man säg hur det fungerar och när man sedan känner sig redo kan man byta från demoläget till riktiga pengar och där göra en insättning och sätta igång på riktigt.

Det finns en del olika finansiella instrument på Plus500.com som vi skriver mer om här nedan.

 

Stäng vid vinst / Stäng vid förlust

På Plus500 har man alltid möjligheten att välja ”Stäng vid vinst” eller ”Stäng vid förlust.

Det innebär att man på ett väldigt enkelt sätt kan välja hur stor förlust man är redo att ta innan man vill att ens position automatiskt stängs eller att man vill stänga sina positioner om man når en viss vinst då man tycker sig vara nöjd.

Det kan vara en väldigt bra funktion att använda för att minimera sina förluster och maximera sina vinster.

 

Prisbevakning

Plus500 erbjuder även en funktion som innebär att du får en varning eller notis om kurser du är intresserad av når en viss nivå.

Du kanske är intresserad av att köpa Bitcoins men du vill att dom ska sjunka lite till för att du ska vara intresserad av den investeringen. Du kan då själv ställa in vilken nivå du vill att Bitcoin-kursen ska nå för att du ska få din notis och du slipper då själv sitta och övervaka priserna utan du kan invänta din notis och sen slå till när rätt nivå nås.

 

Insättning och uttag på Plus500

På Plus500.com är det väldigt enkelt att både sätta in pengar och att ta ut pengar.

Du kan välja att sätta in pengar på ditt konto via Visakort, Mastercard, Skrill, Paypal eller via en vanlig banköverföring så det är väldigt enkelt och smidigt och du har snabbt pengarna på ditt konto och kan börja investera.

Samma sak när du vill göra ett uttag från ditt konto det är väldigt enkelt och smidigt att göra och du har pengarna på ditt bankkonto igen inom 1-7 bankdagar och oftast tar det bara 2-3 dagar.

 

Kundtjänst och support på Plus500

Plus500 är ju en av de största och mest populära handelsplattformarna som finns på marknaden och självklart har om även sett till att dom har en riktigt bra support och kundtjänst.

Man får snabbt tag på en person som kan hjälpa till antingen via epost eller via deras livechat på sajten och oftast är det riktigt smidigt att använda deras livechat och man får svar på sina frågor direkt så det är vad vi rekommenderar.

 

Det innebär alltid en risk att satsa pengar på kryptovalutor, aktier, valutor och andra finansiella instrument.
Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Se till att du till fullo förstår riskerna.

 

 

Klicka här för att börja trada på Plus500.com!